1

A megfelelő szolgáltatás kiválasztása

Szolgáltatásaink az online alvázszám ellenőrzéstől, a helyszíni állapotfelmérés alapján a független igazságügyi szakértő érték meghatározása alapján tett vételi ajánlatig terjednek. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb gépjármű ellenőrzési módot. Szolgáltatásunk bárhol az országban elérhető, de lehetőség van Németországban vagy Ausztriában álló gépjármű szemléjére és érték meghatározására is.

2

Szolgáltatás megrendelése

Az Áraink menüpontban a megfelelő szolgáltatás megrendelése után adja meg elérhetőségeit, a gépjármű azonosításához szükséges adatokat és a gépjárműhöz tartozó elérhetőségeket, majd válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot. A megrendeléshez megjegyzést is fűzhet kollégáinknak. A megrendelést követően automatikusan elkészül Webcars.hu fiókja melyről emailben értesítést küldünk.

3

Állapotfelmérés, értékbecslés elvégzése

Az állapotfelmérést, illetve értékbecslést a kifizetést követően készítjük el. Akár már a fizetés megérkezésének napján, de legkésőbb 1-2 napon belül szakértő kollegáink kapcsolatba lépnek a gépjármű kontakt adatainál megadott elérhetőségen, és a helyszínen elvégzik az autó állapotfelmérését. Ha értékbecslést is kér, az további 1-2 nap.

4

A jelentés feltöltése a felhasználói fiókba

A jelentés elkészültéről email értesítést kap, és azt a későbbiekben a felhasználói fiókjában tekintheti meg, vagy onnan töltheti le. Az ügyfél összes függőben lévő és teljesített jelentése itt elérhető.

5

Vásárlási garancia igénybe vétele

Ha úgy dönt, hogy szeretné részünkre a független igazságügyi szakértő által meghatározott áron értékesíteni a gépjárművét, ezt jelezheti számunkra telefonon vagy a felhasználó fiókjában 'Garancia igénybevétele' gombra kattintással. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot az adásvétel egyeztetése végett.